"Oudste voetballer van Europa moet Club op sleeptouw nemen"

21 Apr 2017 om 13:53

Speeldag vier van Play-Off I staat alweer voor de deur, maar eigenlijk is er de voorbije weken amper iets beslist. Zondagavond kan de titelstrijd immers weer helemaal open liggen. Zo gaat achtervolger Club Brugge op bezoek bij leider RSC Anderlecht.

Ook schrijver/analist Herman Brusselmans beseft dat het wel eens erg spannend kan worden. "Als Anderlecht en Club Brugge gelijkspelen en AA Gent wint van Oostende, dan komt het aan de top van play-off 1 behoorlijk dicht bij elkaar, en dan is alles nog mogelijk", schrijft hij in zijn column voor Het Laatste Nieuws.

Al denkt Brusselmans niet dat het zo'n vaart zal lopen. "Is Club Brugge in staat om minstens een punt weg te halen bij Paars-Wit, in aanmerking genomen dat Blauw-Zwart in deze huidige tijden behoorlijk in de shit zit, vele geblesseerden en spelers uit vorm heeft, ongelooflijk moeilijk scoort, en zich op sleeptouw moet laten nemen door de oudste voetballer van Europa, de steeds meer naar z’n pensioen verlangende Timmy Simons? We zullen zien."

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!