VN EXCLUSIEF: Oostende, Genk en Anderlecht azen op aanvaller

21 Apr 2017 om 16:30

Onlangs konden we u melden dat Cyle Larin van zeer nabij wordt gevolgd door KRC Genk en Het Nieuwsblad meldde ook dat KV Oostende interesse heeft. Tijd voor een update.

De interesse van KV Oostende is inderdaad zeer concreet. KVO ging de speler onlangs scouten in de Major League Soccer, net als Racing Genk. Larin, die in het verleden al proefdraaide bij Club Brugge en Genk, heeft nog een contract tot december 2017.

Maar Orlando City heeft wel nog een eenzijdige optie om het contract open te breken en daardoor zal KV Oostende, of een andere Belgische club, een grote financiële inspanning moeten doen. Volgens Transfermarkt.de is de waarde van de Canadese aanvaller immers 2,5 miljoen euro.

Larin zal nadien ofwel een verbeterd contract ondertekenen, ofwel trekt hij naar Europa. RSC Anderlecht werd ook al genoemd, maar die interesse is vooralsnog niet concreet. Anderlecht heeft goede contacten in de Verenigde Staten dankzij de transfers van Andy Najar (DC United) en Sasha Kljestan (Chivas). Tot dusver deed geen enkele Belgische club een concreet bod.
Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!