Boffin: "Natuurlijk wil ik mee die stap zetten"

21 Apr 2017 om 16:54

Het was een grote verrassing toen Patro Eisden Danny Boffin aanstelde als nieuwe trainer, maar de Limburgse club heeft grote plannen. De voormalige Rode Duivel wil alvast verder gaan met de club.

"Als de club die weg op wil, kan ik daar enkel positief tegenaan kijken. Natuurlijk wil ik met Patro die stap naar een profclub zetten. Dat zou een hele uitdaging zijn. Maar zijn we reeds zover? Intern is men daarmee bezig. De volgende weken weten we meer", stelt Boffin in Het Laatste Nieuws.

"Men zou de lat zeer hoog willen leggen. Men mikt naar een plaats in de eindronde. Dat kan, maar dan moet er wel een stevig kader staan. Je kan niet het ene jaar tegen de degradatie knokken en een jaar nadien de top spelen. Dan moet er kwaliteit en ervaring bijkomen. En met ervaring bedoel ik geen routiniers die komen uitbollen. We hebben nood aan spelers met een meerwaarde, die nog steeds veel honger voor de bal hebben. Spelers die de groep op sleeptouw kunnen nemen of kunnen bijsturen wanneer het wat minder vlot loopt. We zullen het wel horen."

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!