"Mijn enige doel is me met Beerschot-Wilrijk voor te bereiden op 1B"

21 Apr 2017 om 17:35

Beerschot-Wilrijk is al een tijdje zeker van promotie naar 1B. Het was al lang zeker van een plaats in de eindronde en was bovendien de enige amateurclub die een licentie voor het profvoetbal kreeg. En dat wist het allemaal te behalen zonder één van zijn sterkhouders.

Zo ligt Youssef Boulaouali al sinds november in de lappenmand. De flankspeler was een onbetwiste titularis tot hij zijn kruisbanden scheurde. "Uiteraard deed en doet het wel pijn om niet zelf op de mat te staan... maar de feiten zijn nu eenmaal zoals ze zijn. Als profvoetballer weet je dat blessures en operaties er nu eenmaal bijhoren", berust hij echter op de website van de club.

Ondertussen is Boulaouali bijna weer fit, maar hij mikt op volgend seizoen. "Weer helemaal fit aanpikken bij de voorbereiding op het seizoen 2017-2018 wanneer KFCO Beerschot Wilrijk aan die nieuwe uitdaging in 1B begint, dat is mijn enige doel."

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!