Ramos en Ronaldo benaderen Bayern-ster: "Kom bij Real spelen"

21 Apr 2017 om 19:04

Real Madrid wist zich afgelopen dinsdag te plaatsen voor de halve finales van de Champions League, maar had zijn handen meer dan vol met Bayern München. Mits wat hulp van de ref wisten de Madrilenen in de verlengingen een achterstand om te buigen in een overwinning. Bij de Duitsers was het niet toevallig Robert Lewandowski die de ommekeer inluidde.

De Pool blijft dan ook een ware doelpuntenmachine, al is het nog maar de vraag of hij nog lang zal blijven scoren voor Bayern. Real-sterren Sergio Ramos en Cristiano zouden Lewandowski immers benaderd hebben na de wedstrijd met de vraag of hij volgend seizoen in Madrid wil komen spelen, zo meldt het Spaanse AS.

Lewandowski is nog steeds de best betaalde speler in de Bundesliga, maar Ramos en Ronaldo zouden geprobeerd hebben hem te overtuigen door te stellen dat hij onder Zinedine Zidane een rol als titularis zal krijgen. Indien de spits effectief gecharmeerd is geraakt, zal Real ook Bayern moeten overtuigen en dat zal de Koninklijke ongetwijfeld heel wat miljoenen kosten.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.