Preud'homme beoordeelt Europese prestatie Anderlecht

21 Apr 2017 om 19:20

Club Brugge kan zondag de titelstrijd volledig openbreken, al moet er dan wel gewonnen worden op het veld van RSC Anderlecht. De Brusselaars zullen wellicht zware benen hebben na hun avontuur op Old Trafford. Al konden ze tegen Manchester United wel een pak vertrouwen tanken.

Ook Michel Preud'homme was niet blind voor het parcours van de concurrent. Op de persconferentie van vrijdagmiddag gaf hij zijn mening. "Het was een goede wedstrijd, op hoog niveau. En ik moet niet flauw doen. Zo een wedstrijd weegt door. Maar ik moet ook zeggen dat Anderlecht een mooi Europees parcours heeft afgelegd. Zoals wij twee jaar geleden. Toen wij werden uitgeschakeld door Dnipropetrovsk waren we teleurgesteld, maar speelde we 2-2 gelijk tegen Gent. Pas later hebben we een slag gekregen."

Er is ook daarna dus nog veel mogelijk maar MPH wil liefst zondag al de drie punten pakken. "Als je een topper op verplaatsing wilt winnen, moet je sowieso goed zijn. We weten dat we Anderlecht niet heel de match tegen hun doel zullen plakken. Dus moet je je kansen afmaken", klonk het bij Sporza.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!