'Anderlecht gaat voor revelatie uit Nederlandse competitie'

19 May 2017 om 16:00

Royal Sporting Club Anderlecht heeft de miljoenen van de Champions League beet en de geruchtenmolen omtrent tranfers begint al serieus te draaien. Paars-Wit wordt al gelinkt aan een middenvelder.

Volgens Voetbal International wil Anderlecht Sofyan Ambrabat van FC Utrecht. De 20-jarige middenvelder staat ook in de belangstelling van RB Leipzig en Feyenoord. Hij was dit seizoen goed voor 1 doelpunt en 7 assists.

Hij werd onlangs opgeroepen voor Marokko en volgens Transfermarkt heeft hij een transferwaarde van 900.000 euro. De speler ligt nog tot medio 2018 onder contract bij FC Utrecht. Bij RSCA zou hij een mogelijke opvolger van Youri Tielemans kunnen worden.

elative;height:0;padding-bottom:56.25%">


Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.