VN EXCLUSIEF: Buitenkans voor Belgische clubs: "Sta ik wel voor open"

19 May 2017 om 16:14

Dries Wuytens kreeg onlangs te horen dat hij na vier jaar geen nieuw contract krijgt bij Willem II. De 26-jarige verdediger moet dus op zoek gaan naar een nieuwe club. Tijd voor een gesprek.

"Voor mij was het persoonlijk een minder seizoen. Ik was geen basisspeler, terwijl ik dat de drie voorgaande jaren wel was. Maar met de komst van een nieuwe trainer kunnen die dingen gebeuren."

"Of het een verrassing was dat ik geen nieuw contract kreeg? Ja en neen. Dit jaar is er wel wat veranderd binnen de club, er kwamen andere mensen met een andere visie. Omdat ik de afgelopen drie seizoenen een basispion was, vond ik het wel een beetje gek."

Toekomst
Toch moet de Belg niet vrezen voor zijn toekomst. Met 80 wedstrijden Eredivisie kan hij een aardig cv voorleggen. "Er zijn contacten met andere ploegen, maar uiteraard kan ik nog niet zeggen welke. België of een andere buitenlandse competitie? Ik sta voor beide open. We zullen wel zien wat er op mijn pad komt, al hoop ik uiteraard op een mooie uitdaging", aldus de transfervrije ex-speler van Beerschot.
Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!