'Weiler wilde na deze wedstrijd zijn ontslag indienen'

19 May 2017 om 17:00

René Weiler blijft kritiek krijgen vanwege bepaalde media. De Zwitser heeft geheime vrienden bij de pers zoals enkele voorgangers en daardoor wordt het hakbijl bovengehaald. Hij had er na bepaalde tijd even genoeg van.

Na de 7-0-zege tegen Moeskroen was de Zwitser de kritiek binnen (bij enkele bestuursleden) en buiten de club grondig beu. "Er is veel meer nodig dan een 7-0 tegen een degradatiekandidaat om goodwill te kweken. Voor hij weer naar zijn huis in Ukkel vertrekt, ventileert Weiler zijn frustraties tegen een vertrouweling. Dat het op deze manier niet verder gaat, beklemtoont de Zwitser. Dat hij denkt aan stoppen", schrijft Het Laatste Nieuws.

"Zijn ontslag te geven en te vertrekken uit het land waar hij allesbehalve hartelijk is onthaald. Met het idee: wat ik ook doe, het zal hier nooit goed genoeg zijn. Er is flink wat overtuigingswerk nodig om Weiler om te praten. Maar het lukt. De 43-jarige trainer, gedreven door zijn ego en eergevoel, beseft dat nú vertrekken gelijk staat aan falen."

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.