'Straf werk van Van Holsbeeck: Tielemans mogelijk nog duurder'

19 May 2017 om 18:29

Youri Tielemans zou voor 25 miljoen euro naar AS Monaco verkassen, maar Le Soir weet dat die transferprijs nog kan oplopen. Anderlecht onderhandelde zeer goed en heeft nog een clausule laten opnemen.

Anderlecht zou bij een doorverkoop van Tielemans nog eens 10% van de transfersom opstrijken. De Brusselaars hopen dat de Rode Duivel er zeer goed gaat presteren en nadien de interesse van Europese topclubs kan lokken.

Tielemans zal binnenkort zijn transfer naar Monaco, waar hij voor 5 jaar zal tekenen en jaarlijks 2 miljoen euro netto kan verdienen, gaan bekendmaken. Hij speelde vier jaar in de hoofdmacht van Anderlecht en won daarin twee titels. Bij AS Monaco zal hij ook in de Champions League kunnen spelen.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.