Club Brugge stap dichter bij terugkeer ex-smaakmaker? "Hij wil weg"

19 May 2017 om 17:53

Club Brugge probeerde in januari één van zijn ex-smaakmakers terug aan te trekken, maar Blauw-Zwart faalde. In de zomer kan het alvast een nieuwe poging gaan wagen.

Nabil Dirar, die al meermaals liet verstaan ooit te willen terugkeren, wil AS Monaco verlaten. "Dat klopt, Nabil wil vertrekken. Hij bewees dit seizoen dat hij nog competitief is en Monaco met een titel verlaten is het goede moment. Het is alvast zijn wens", vertelt iemand van de entourage van de speler aan RMC.

Monaco haalde de Marokkaanse flankspeler in 2012 voor 7 miljoen euro weg bij Club Brugge. Dit seizoen speelde hij 18 keer in de competitie en zelfs 11 keer in de Champions League.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.