‘Racing Genk kan miskoop slijten aan Italiaanse club’

19 May 2017 om 19:15

Naar alle waarschijnlijkheid krijgen we straks een Limburgse derby als finale van Play-Off 2. Daar zullen ze vooral bij Genk tevreden mee zijn. Niettemin omdat dit sowieso voor een extra dimensie zorgt, maar vooral omdat ze dan ook het thuisvoordeel hebben. Dit zou niet het geval zijn mochten ze alsnog KV Mechelen tegenover zich krijgen.

Intussen kan Genk eventueel ook een fraaie slag slaan op de transfermarkt. Want zo meldt Het Nieuwsblad dat het Italiaanse Bologna interesse toon in Tino-Sven Susic. De Bosniër werd afgelopen met grote trom binnengehaald, maar kon zich niet bepaald doorzetten in de Luminus Arena.

Na nieuwjaar kwam hij zelfs amper nog in actie. Een transfer naar de voorlopige nummer vijftien in de Serie A zou dan ook een welgekomen uitweg bieden voor zowel Racing Genk als Tino-Sven Susic.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.