Vanhaezebrouck ziet het somber in: “Slechts waterkans tegen Club”

19 May 2017 om 19:30

Zondagavond staat er met Club Brugge-AA Gent één van de laatste wedstrijden met inzet op het programma in de JPL. Voor AA Gent een klein mirakel dat ze alsnog kunnen meestrijden om Champions League-voetbal. En volgens Hein Vanhaezebrouck zal er nog een klein mirakel nodig zijn om dit ook effectief te bewerkstelligen.

Vanhaezebrouck is zich in Het Nieuwsblad namelijk bewust van de thuisreputatie van Club: “Er is een half mirakel nodig zondag. Als ik me niet vergis, heeft dit seizoen nog niemand gewonnen op Jan Breydel. Noem het dus maar een waterkansje. Ik heb de wedstrijd tegen Anderlecht gezien en ik hou mijn hart vast. We zullen met de druk moeten kunnen omgaan in dat volle stadion met hun publiek.”

De AA Gent-trainer hoopt schijnbaar op spektakel zondag: “Ik hoop vooral ook dat er gevoetbald wordt. Van de 9 wedstrijden die we speelden in play off 1 werd er acht keer gevoetbald en was het één keer een non-match. Ik hoop dat het zondag een negende keer een mooie wedstrijd wordt.”

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!