‘Batshuayi ook gegeerd door deze onvervalste traditieclub’

19 May 2017 om 19:45

Michy Batshuayi zal zijn seizoen dan toch nog eindigen op een positieve noot. Met zijn treffer op West Bromwich vorige week vrijdag bezorgde hij Chelsea de titel. Ook tegen Watford was hij afgelopen maandag opnieuw trefzeker. Maar of zijn toekomst bij The Blues ligt, is nog hoogst onzeker.

Vooraleerst valt af te wachten wat Diego Costa zal doen. Indien de topschutter van Chelsea vertrekt, zullen ze eerst een waardige vervanger moeten vinden voor ze Batshuayi laten gaan. Daarbij valt zoals geweten ook de naam van Romelu Lukaku. Daarbovenop zouden ze ook nog een waardige back-up moeten hebben. De kans dat Batshuayi nog tot eind augustus moet depanneren, is dan ook reëel, zo stelt Het Nieuwsblad.

Indien er echter aan bovenstaande punten is voldaan, staat Chelsea niet weigerachtig tegenover een transfer van de Rode Duivel. Hun voorkeur ligt dan wel wel bij een verhuur van de speler. Zoals bekend was West Ham reeds geïnteresseerd. Nu zou ook de Engelse traditieclub en promovendus Newcastle United zich in de strijd willen gooien. Ook de Franse topclubs Marseille en AS Monaco werden al genoemd.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.