Wenger spreekt zich uit over interesse in Lukaku

19 May 2017 om 21:38

Everton sluit zondag zijn seizoen af met een verplaatsing naar Arsenal, waar Romelu Lukaku minstens twee keer zal moeten scoren als hij alsnog topschutter van de Premier League zal willen worden. De Rode Duivel heeft wel de reputatie in toppers niet te vaak te scoren.

"Maar ik geloof dat elke grote club die tegen hem speelt zich ervan bewust is dat hij op elk moment tegen je kan scoren met zijn kracht en doorzettingsvermogen", neemt Arsène Wenger de verdediging van Lukaku op zich. "Ik heb de topmatchen van Everton niet voldoende geanalsyeerd om te weten of dat waar is."

Nochtans is Arsenal zowat de enige Engelse topclub die nooit interesse had in Lukaku. "Als je kijkt naar zijn statistieken en zijn leeftijd, is dat indrukwekkend. Ik denk niet dat er iemand op die leeftijd meer goals in de Premier League gemaakt heeft dan hem. Dat moet je respecteren. Maar wij zaten nooit achter hem omdat hij eigendom was van Chelsea."

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!