Boek een flinke winst op de Confederations Cup en profiteer extra dankzij Unibet!

20 Jun 2017 om 16:15

Het seizoen voor clubs zit er al even op, maar dat wil niet zeggen dat er niet meer gevoetbald wordt. Integendeel, wat te denken van de Confederations Cup met de succesvolste landen van de voorbije vier jaar of het EK U21 met toptalenten als Sanches, Asensio en andere Donnarumma's. En uiteraard kan je bij Unibet.be terecht voor een pronostiek.

Meer zelfs, na een succesvol seizoen beloont Unibet.be zijn klanten zelfs met een pak interessante promoties op beide tornooien. Een overzicht:

- Maak een combi-bet op de Confederations Cup en/of EK U21 en zie je winst met 25% geboost worden!
Alle info en voorwaardes vind je via deze link.

- Zet tot 21/06 op jouw favoriet voor de Confederations Cup en ontvang een FreeBet van 5 euro per zege van jouw favoriet.
Alle info en voorwaardes vind je via deze link.

- Elke week zijn er ook FreeBets tot 10 euro te winnen voor een bet van 25 euro! Alle info en voorwaardes vind je via deze link.
VoetbalNieuws is er zich van bewust dat de quotes nog vlak voor de wedstrijd verlaagd of verhoogd kunnen worden door Unibet. Hierdoor kunnen de quotes eventueel niet correct zijn. VoetbalNieuws is niet verantwoordelijk voor uw gemaakte verliezen, mochten deze voorspellingen niet correct zijn.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!