'Nog vier uitgaande transfers op til bij Club Brugge'

19 Jun 2017 om 13:30

Club Brugge is aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen, maar het is nog lang niet klaar met zijn transferhuiswerk. Vooral op uitgaand vlak lijken we de komende weken nog heel wat activiteit te mogen verwachten.

Naast mogelijke vertrekkers als Pina, Van Rhijn, Butelle en Coopman, mogen we nog vier uitgaande transfers verwachten, schrijft Het Nieuwsblad. Vincent Mannaert gaf aan dat Luis Sinisterra de komende dagen of weken in Brugge zal neerstrijken, maar dat hij nog tijd nodig heeft. De jonge Colombiaan wordt mogelijk nog een jaar uitgeleend.

Dat geldt ook voor Carlos Strandberg, die nog met Zweden actief is op het EK U21. Er zijn volgens Mannaert een viertal clubs die hem willen lenen. Ten slotte lijkt er ook voor de teruggekeerde huurlingen Dylan Seys en Jean-Charles Castelletto geen toekomst te zijn in Jan Breydel. Zij werden vandaag zelfs niet op training verwacht.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!