"Zij hebben hun voet naast Club Brugge en Anderlecht gezet"

19 Jun 2017 om 14:00

AA Gent staat op het punt om stevig uit te halen op de transfermarkt. Het legt naar alle waarschijnlijkheid de komende dagen maar liefst 7 miljoen euro op tafel om Franko Andrijasevic en Damien Marcq binnen te halen. Het lijkt dus duidelijk waar de ambities van de Buffalo's dit seizoen liggen.

"Ze hebben hun voet gezet naast die van Anderlecht en Club Brugge - ook al hebben ze nog een lange weg te gaan om de traditie van die clubs te evenaren. Het is duidelijk dat de Buffalo's zich niet meer opzij willen laten drummen", merkt Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, op. "Die hogere transfersommen zijn daar een gevolg van."

"Op die manier drukte Hein Vanhaezebrouck toch ook weer zijn stempel, want vroeger klaagde hij over dat gebrek aan slagkracht op de transfermarkt en nu krijgt hij zijn zin. Een stijlbreuk die Vanhaezebrouck zelf heeft afgedwongen binnen die club. AA Gent toonde in de play-offs al dat het over een goeie ploeg beschikt, als Vanhaezebrouck daar doelgericht mee werkt, doet Gent straks zeker mee voor de titel."

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!