Knap: ex-club steekt loftrompet op voor Pocognoli na transfer

19 Jun 2017 om 14:30

Bij Standard grepen ze dan wel naast Franko Andrijasevic, met Sebastien Pocognoli heeft het toch al één grote naam voor volgend seizoen vastgelegd. De linksachter keert opnieuw terug naar Sclessin, nadat hij het voorbije seizoen uitkwam voor Brighton and Hove Albion.

Daar nemen ze in stijl afscheid van onze landgenoot. Trainer Chris Hughton houdt een lofrede op de clubwebsite. "Seb was van goudwaarde voor ons vorig seizoen. Hij was heel het seizoen uitstekend en ik weet dat hij genoten heeft van zijn tijd bij ons", klinkt het.

"Seb was een plezier om mee te werken en hij was een sleutelfiguur in de kern die de promotie wist af te dwingen. Ik ben blij dat hij een nieuwe club gevonden heeft en getekend heeft in Luik. Namens iedereen binnen de club wil ik hem bedanken voor zijn inspanningen voor de club en hem veel succes wensen voor volgend seizoen en de verdere toekomst."

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!