UPDATE: 'AA Gent stelt ook tweede toptransfer vandaag voor'

19 Jun 2017 om 15:00

Standard lijkt op het punt te staan om zijn tweede grote transfer van de zomer af te ronden. Nadat het vrijdag al Sebastien Pocognoli wist te strikken, zou het nu ook diep in de buidel tasten voor Franko Andrijasevic.

De komst van de Kroaat lijkt snel rond te zullen zijn, ondanks een laatste verwoede poging van AA Gent om de deal alsnog te kapen. Het Nieuwsblad weet dat de Buffalo's zelfs een privéjet voor Andrijasevic te sturen om indruk te maken, maar dat de speler desondanks naar Luik zal vliegen.

Maar Gent heeft nog een laatste trucje achter de hand en zou zijn bod verhoogd hebben tot maar liefst 4,2 miljoen euro. Dat is zomaar even een miljoen meer dan wat Standard zou betalen. Desondanks lijkt het allemaal vergeefse moeite zijn, tenzij Rijeka alsnog moeilijk zou doen.

UPDATE 18/06
AA Gent zou dan toch geslaagd zijn in zijn opzet. La Dernière Heure meldt dat de Buffalo's zaterdag nog een ultieme poging hebben gedaan: zo zou Andrijasevic de best betaalde speler uit de clubgeschiedenis worden. Coach Hein Vanhaezebrouck nam naar verluidt ook persoonlijk contact op.

Hierdoor begon de speler alsnog te twijfelen en zou hij uiteindelijk voor Gent hebben gekozen. LDH beweert dat hij momenteel onderweg zou zijn naar de luchthaven van Zaventem, waar hij zou opgewacht worden door een delegatie van de Buffalo's. Daarna zou hij voor meerdere seizoenen tekenen in de Ghelamco Arena.

UPDATE 19/06
De transferstunt zou nu helemaal rond zijn. Volgens Het Nieuwsblad wordt Andrijasevic om 18u voorgesteld in de Ghelamco Arena. Het lijkt zo de tweede toptransfer van de dag te worden van Gent, na eerdere berichten dat de komst van Damien Marcq ook vandaag nog afgerond wordt.
Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!