'Daar is de derde toptransfer: Anderlecht bereikt akkoord'

19 Jun 2017 om 17:00

RSC Anderlecht haalde Sven Kums (Watford) en Pieter Gerkens (STVV) al in huis en de Brusselaars zijn op weg om hun derde inkomende transfer af te ronden.

The Daily Mirror meldt dat RSC Anderlecht en Newcastle United een akkoord hebben bereikt omtrent een transfer van Matz Sels. Anderlecht zal de speler huren en heeft ook een aankoopoptie.

Sels heeft volgens La Dernière Heure alvast zeer veel zin om naar Anderlecht te verhuizen, want de doelman wil zich in de kijker spelen van Roberto Martinez. Hij ligt samen met Koen Casteels van VfL Wolfsburg in balans om als derde doelman mee te gaan naar het WK in Rusland van 2018. Newcastle kocht Sels een jaar geleden voor 6 miljoen eur weg bij AA Gent.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.