Sterkhouders hebben vertrouwen in Leko: "Het ziet er goed uit"

17 Jul 2017 om 12:54

Club Brugge begint volgende week aan zijn seizoen met een voorrondewedstrijd tegen Basaksehir in de Champions League en een verplaatsing naar Lokeren in de competitie. Op dit moment zijn er wel nog enkele vraagtekens, waarvan de trainer er één is.

Ivan Leko kan immers nog geen ervaring bij een topclub voorleggen en dus is het afwachten hoe hij zal presteren. De sterkhouders van Club hebben er alvast vertrouwen in. "Elke trainer heeft zijn eigen filosofie en eigen structuur en automatismen die hij in de ploeg wil krijgen. Dat heeft natuurlijk tijd nodig. Maar Ivan is iemand die zeer duidelijk is in zijn manier van spelen en daar houd ik wel van", stelt Timmy Simons bij VTM Nieuws.

En ook Ruud Vormer heeft er een goed oog in. "Ik ken deze trainer nog maar drie weken, Michel Preud'homme heb ik drie jaar gehad. We zullen er nu dus achter komen hoe het gaat, maar het ziet er wel goed uit."

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!