'AC Milan heeft volgende sensatie beet: 70 miljoen euro'

17 Jul 2017 om 13:16

Er komt maar geen einde aan de koopwoede van AC Milan. Het presenteerde zondag nog Lucas Biglia en bracht de teller zo op tien nieuwe spelers deze zomer, waaronder een aantal namen van kaliber. Maar zijn grootste transfer moet Milan nog realiseren.

En dat zal snel gebeuren, want volgens La Gazzetta dello Sport staan de Rossoneri op het punt om Chelsea af te troeven voor Alvaro Morata. Het zou 70 miljoen euro op tafel leggen om de spits van Real Madrid naar San Siro te halen.

Milan-CEO Marco Fassone had al toegegeven dat zijn club nog een topspits uit het trio Morata-Aubameyang-Belotti wilde halen en de keuze is uiteindelijk dus op die eerste gevallen. Het wordt voor de 24-jarige Morata zijn tweede passage in Italië, nadat hij van 2014 tot 2016 al voor Juventus speelde.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.