'Barça steekt serieus tandje bij voor sensationele transfer'

17 Jul 2017 om 14:51

FC Barcelona haalde deze zomer met Gerard Deulofeu en Nelson Semedo al twee nieuwe spelers binnen, maar het lijkt de Catalaanse grootmacht menens om nog een écht grote naam binnen te halen. Het drijft zijn inspanningen nog wat op om de transfer te realiseren.

Barça lonkt al een tijd naar Marco Verratti, maar PSG wil zijn draaischijf uiteraard niet zomaar laten vertrekken. Maar volgens Mundo Deportivo wil Barcelona nog een extra troef op tafel gooien om de Fransen te overtuigen.

Ze zouden Ivan Rakitic of André Gomes in de deal willen betrekken, zodat PSG meteen ook een vervanger voor Verratti beet heeft. Vooral Rakitic zou de Parijzenaars wel eens kunnen interesseren, aangezien de Kroaat enkele jaren geleden al succesvol samenwerkte met trainer Emery bij Sevilla. Wie weet hapt PSG binnenkort dus wel toe...

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.