UPDATE: 'Standard-transfer heel dichtbij, ook oplossing Tetteh'

17 Jul 2017 om 15:06

Standard heeft zich deze zomer al versterkt met Pocognoli, Mpoku, Ochoa en Agbo, maar er zitten nog transfers aan te komen. Maar dan wel aan uitgaande zijde, want Ricardo Sa Pinto gaf aan dat een kern van 30 spelers te veel is. Bovendien zit er nog volk in de C-kern.

Al lijkt er voor Mohamed Yattara en Birama Touré wel een oplossing in de maak. Het duo werd vorig seizoen al uitgeleend aan AJ Auxerre en de Franse tweedeklasser toont al een tijdje interesse om hen terug te halen.

Volgens L'Equipe is er ondertussen sprake van vergevorderde onderhandelingen tussen de clubs. Auxerre wil Yattara en Touré definitief overnemen van Standard. Vorig seizoen kwamen ze allebei al zeventien keer uit voor Auxerre.

UPDATE 15:06
Volgens La Dernière Heure is Touré al in Auxerre om zijn medische testen af te leggen. De middenvelder kan er voor drie jaar tekenen, Standard vangt minder dan 500.000 euro. Ook voor Benjamin Tetteh zou er ondertussen een oplossing in de maak zijn. De spits gaat volgens journalist Sacha Tavolieri een seizoen op huurbasis voor Bohemians Praag spelen.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!