"Ik ben blij dat ik niet meer tegen Messi hoeft te spelen"

17 Jul 2017 om 18:00

Ernesto Valverde heeft maandag bij zijn eerste persconferentie als coach van Barcelona heel wat supporters gewonnen. Dat staat te lezen in GVA. Valverde toonde humor, charme en vooral veel positiviteit.

De kersverse coach kreeg meteen een hele hoop fans achter zich toen vertelde dat hij erg opgelucht is dat hij het niet meer moeten opnemen tegen Messi. "In het verleden besefte ik al snel dat ik niet genoeg spelers had om hem af te stoppen. Eindelijk kan ik zelf profiteren van dat voordeel. Zijn rol zal gelijkaardig zijn als in de voorbije jaren. In elk geval is hij heel gemotiveerd voor het nieuwe seizoen."

Ook over zijn huidige spelerskern lijkt Valverde erg tevreden. "Ik concentreer me op de spelers die er zijn en daar wil ik proberen het best mogelijke team van te maken. Het wordt niet makkelijk om dit team te versterken, want de beste spelers zitten al in onze kern", besluit de Barça-coach.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!