UPDATE: Zulte Waregem kan Anderlecht-talent toch niet kopen

17 Jul 2017 om 21:00

Zulte Waregem en Anderlecht leefden een tijdlang op gespannen voet, maar de voorbije maanden hebben de clubs hun geschil bijgelegd. De relatie tussen de clubs lijkt zelfs beter dan ooit te zijn. De bekerwinnaar ging immers al voor de derde keer bij de landskampioen shoppen.

Na Aaron Leya Iseka en Michaël Heylen maakt ook Idrissa Doumbia de overstap naar de Gaverbeek. "Zulte Waregem heeft zich versterkt met Idrissa Doumbia, een 19-jarige defensieve middenvelder die voor één seizoen wordt gehuurd van RSC Anderlecht. Essevee bedong een aankooptie op die Ivoriaan die nog tot 2021 onder contract ligt bij Paars-Wit", meldt Zulte Waregem op zijn website.

UPDATE 21:00
Zulte Waregem heeft dan toch geen aankoopoptie op Doumbia bedongen. "Essevee bedong een optie op een extra jaar huur op de Ivoriaan die nog tot 2021 onder contract ligt bij Paars-Wit", paste de club ondertussen zijn standpunt aan. Volgens Het Laatste Nieuws kwam die optie er overigens op verzoek van Doumbia zelf.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!