Moeskroen geeft drie oude bekenden een kans

17 Jul 2017 om 21:46

Moeskroen trok de voorbije jaren meermaals een groot blik onbekende buitenlanders open, maar deze zomer zoeken de Henegouwers het meer in eigen contreien. Ze legden al spelers vast als Mbombo, Godeau en Bailly en nu strijken er nog drie oude bekenden neer op Le Canonnier.

La Dernière Heure zag drie nieuwe testers neerstrijken op Le Canonnier, allen met een Belgisch verleden. Teddy Mézague was zelfs al twee seizoen bij Moeskroen actief van 2014 tot 2016. Hij speelde het voorbije seizoen actief bij de Engelse vierdeklasser Leyton Orient.

Ook Dolly Menga en Anil Koç verschenen op training. Menga, die in ons land voor Standard, STVV en Lierse speelde, werd vorig seizoen door Braga uitgeleend aan Hapoel Tel Aviv en Ashdod. Koç speelde dan weer in 2013 als 18-jarige nog een handvol wedstrijden onder Rednic bij Standard, maar kon daarna niet bevestigen. Hij stond het voorbije seizoen onder contract bij Antalyaspor, maar kwam er slechts één keer in actie.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!