'Spanningen met eersteklasser kosten Antwerp een transfer'

17 Jul 2017 om 23:16

Antwerp heeft zich de voorbije dagen serieus geroerd op de transfermarkt en stelde vandaag met Sinan Bolat nog een nieuwe speler voor. Maar de Great Old haalt niet al zijn doelwitten binnen. Zo grijpt het naast zijn beoogde spits.

Antwerp toonde ook interesse in Benjamin Tetteh, maar die is echter op weg naar Bohemians Praag. De Waalse journalist Sacha Tavolieri meent echter te weten waar de transfer spaak liep.

Volgens hem wilde Luciano D'Onofrio Tetteh er echt graag bij en sprak hij zelfs twee keer met de speler in zijn bureau, maar maakte Standard de onderhandelingen onmogelijk door 70 procent op een doorverkoop te eisen. Spanningen tussen D'Onofrio en Standard-voorzitter Bruno Venanzi zouden de oorzaak zijn van de houding van de Rouches. Het lijkt er dus niet op dat Antwerp in de nabije toekomst op spelers uit Luik moet rekenen...


Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.