'Doorbraak rond Perisic, deal kan héél snel rond zijn'

17 Jul 2017 om 23:55

Ivan Perisic werkte vorig seizoen een sterk jaar af bij Inter Milan en de Kroaat hoopt al de hele zomer dat hij dat kan bekronen met een toptransfer. De onderhandelingen verliepen echter lange tijd heel erg stroef, maar nu lijkt hij toch zijn zin te krijgen.

Volgens de Daily Mail kan de deal met Manchester United wel eens héél snel rond zijn. Volgens de krant is er op clubniveau bijna een akkoord ter waarde van 45 miljoen euro, waar nog eens 5 miljoen aan bonussen bovenop kunnen komen.

Perisic zelf verliet vorig weekend al het stageoord van Inter, omdat hij zich in Kroatië liet behandelen voor tandproblemen. Dinsdag moet de ex-speler van Club Brugge zich in principe opnieuw melden voor de tour van Inter door China, maar bij United hopen ze dat er tegen dan al een akkoord is, zodat de speler de verre reis niet meer hoeft te maken.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.