Antwerp benadeeld? Bölöni trekt hard van leer

12 Aug 2017 om 18:08

Antwerp is met een vier op zes tegen Anderlecht en AA Gent uitstekend aan het seizoen begonnen en draait zelfs mee bovenin het klassement. Toch overheerst ontevredenheid aan de Bosuil, want Laszlo Bölöni moet zondag tegen KRC Genk maar liefst vier aanwinsten missen.

Ghandri, Sall, Domingues en Stojanovic zijn allen nog altijd niet speelgerechtigd en dat zint de Roemeen allerminst. "Ik stel vast dat er clubs zijn die een speler in anderhalve dag speelgerechtigd krijgen en bij ons duurt dat veel langer. België is blijkbaar geen land zoals alle anderen", haalt hij zwaar uit in Gazet van Antwerpen.

"Voor mensen die in het noorden wonen, zijn er andere regels dan voor die in het zuiden. Ik zou aan de Liga willen vragen om die dingen wat beter op mekaar af te stemmen. Het lijkt wel dat er sommige ploegen voorgetrokken worden ten opzichte van andere. De wet zou toch voor iedereen hetzelfde moeten zijn? Het is niet normaal dat er clubs zijn die meer rechten hebben."

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!