'Zware concurrentie voor Alderweireld en Vertonghen bijna binnen'

12 Aug 2017 om 18:18

De voorbije jaren waren Toby Alderweireld een onbetwist koningskoppel in de defensie van Tottenham. Het Belgische duo werd ongenaakbaar gewaand, maar nu zouden ze er wel eens stevige concurrentie kunnen bij krijgen.

Enkele dagen geleden raakte al bekend dat Tottenham interesse heeft in Davinson Sanchez en het is de Spurs duidelijk menens om de Colombiaan van Ajax. De interesse zorgt er immers voor dat Sanchez dit weekend al ontbreekt in de wedstrijdselectie van Ajax, meldt FOX Sports.

Desondanks heeft Ajax de hoop nog niet opgegeven om Sanchez alsnog in Amsterdam te houden. Het zou een bod van 40 miljoen euro afgewezen hebben en zou de verdediger daarnaast nog een nieuw 'topcontract' aangeboden hebben. De bal lijkt dus in het kamp van Sanchez te liggen, de komende dagen zal ongetwijfeld blijken wat hij wil...

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.