Yannick Ferrera na derde gelijkspel: "We zitten op schema"

12 Aug 2017 om 21:10

KV Mechelen speelde vanavond voor de derde opeenvolgende keer gelijk. KAA Gent kwam op bezoek in het AFAS-stadion en ging weer naar huis met een punt. Trainer van Malinwa Yannick Ferrera was na het 1-1 gelijkspel wel tevreden.

Op de website van de Mechelse club ging Ferrera dieper in op de seizoensstart. "We hebben vandaag alles geprobeerd om een eerste zege binnen te halen. Achteraf heb ik zo gemengde gevoelens. Ik ben blij dat we vlak voor het einde nog een punt binnenhalen, maar ik had ook het gevoel dat er meer inzat."

De 3 op 9 is misschien niet waar ze op gehoopt hadden, maar slecht is het allesbehalve. "Uiteindelijk halen we drie op negen na matchen tegen Standard en Gent. Dat is niet slecht. We hadden nul op negen kunnen hebben, maar ook negen op negen. Wat ik tot nu toe zag, stemt me gerust. Niet alles was goed en we hebben nog veel werk aan de winkel, maar we zitten op schema. Het kan een mooi seizoen worden.”, aldus Ferrera.

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!