"Dit bezorgt me nog steeds kippenvel"

12 Aug 2017 om 21:30

Lange tijd leek KV Mechelen vanavond met lege handen achter te blijven in het AFAS-stadion. KAA Gent stond drie minuten voor het einde nog 0-1 voor, maar Malinwa wist toch nog een punt thuis te houden. Doelpuntenmaker van dienst: Tim Matthys.

"Het doet me enorm veel plezier dat ik op mijn 33e nog steeds beslissend kan zijn voor de ploeg. Dat het net tegen Gent was, blijft natuurlijk speciaal voor mij.", aldus de Mechelse flankspeler. Matthys begon zijn professionele carrière namelijk bij de Gentenaars in 2004.

In minuut 87 liet Matthys het stadion volledig uitbarsten. "De coach heeft de eerste drie wedstrijden voor dezelfde namen gekozen, maar met deze prestatie heb ik toch laten zien dat ik nog niet afgeschreven ben. Ook de steun van de supporters doet me enorm deugd. Wanneer je dat stadion ziet ontploffen, wanneer mijn naam door het stadion galmt: ook op mijn leeftijd bezorgt me dit nog steeds kippenvel.”

Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!