'Sánchez met management in Parijs voor transfer'

12 Aug 2017 om 22:41

Arsenal-manager Arsène Wenger sprak onlangs klare taal over de toekomst van Alexis Sánchez. De Chileen blijft volgens de Fransman sowieso nog een jaar, maar is dat ook zo?

Sánchez heeft meerdere pogingen om zijn contract te verlengen afgewezen en is dus volgend jaar zomer transfervrij. Arsenal kent dat risico, maar zou dat risico nemen gelet op zijn sportieve waarde. De voetballer zelf zou een transfer echter nog niet uitsluiten.

Sterker nog: op dit moment verblijft Sánchez volgens buitenlandse media in een hotel in Parijs. De Chileen zou worden vergezeld door zijn zaakwaarnemer én zijn advocaat. Dat lijkt dus te duiden op activiteit op de transfermarkt.
Geld verdienen met jouw voetbalkennis? Meld je nu aan bij Unibet, ontvang 80 euro bonus en start met veel geld verdienen!

Gerucht: Dit bericht is gebaseerd op bronnen waarvan niet kan worden bepaald of ze betrouwbaar zijn. voetbalnieuws.be wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en bediscussieer het bericht met plezier, maar neem het nieuws wel met een korreltje zout.